Üdvözöljük iskolánk weboldalán

1.c – emelt szintű ének-zene, művészet profilú osztály

Tisztelt Szülők!

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Iskolánkban a tanításra hivatásként tekintünk. Alsó tagozatos tanítóink magas színvonalú képzettséggel és nem túlzás azt mondani, hogy pótanyukaként állnak a kisdiákok mellett. Hiszünk abban, hogy minden, amit teszünk, ahogyan tanítunk, ahogyan a kisgyermekekhez fordulunk, az a gyermek érdekeit szolgálja. Mindez pedig odavezet, hogy munkánk eredménye egy kiegyensúlyozott, mosolygó gyermek.

Iskolánk két első osztályt indít a 2023/24-es tanévben.

Az 1.c osztály leendő osztályfőnöke: Kalmár Erika

A leendő 1.c - emelt szintű ének-zene, művészet profilú osztály

 

 

"Az első osztály meghatározó jelentőségű minden gyermek életében. Egy csodálatos közös utazás kezdete, ahol a tanító néni feladata a tudásvágy kialakítása, fenntartása és a tanulás megszerettetése.

Fontosnak tartom, hogy a gyerekek örömmel járjanak iskolába, ahol biztonságban érezhetik magukat. Szeretettel, türelemmel, bizalommal fordulok a kis tanítványaim felé. Kiemelten figyelek a nyugodt, együttműködő, elfogadó iskolai légkör megteremtésére.

Óráimon szem előtt tartom a játékosságot, az anyanyelvi nevelést, a differenciálást, a folyamatos  pozitív megerősítést, a sikerélményhez jutást. Az értelmi képességek fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektetek az érzelmi intelligencia fejlesztésére is. Hiszem, hogy minden gyermekben van valami értékes, csak fel kell fedezni!

Kedves Szülők! Szeretettel várom gyermeküket az 1. c osztályba! Közösen, együttműködve indítsuk el egy élményekkel teli felfedező úton!"

Kalmár Erika