Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Elektronikus napló

Elektronikus napló

Az elektronikus ellenőrzőkönyv célja, hogy a tanuló és szülő számára megfelelő tájékoztató felületet nyújtson a tanuló tanulmányi eredményeivel, jelenléteivel és iskolai értékelésével kapcsolatban. 

A KRÉTA egy ún. WEB alapú Internetes alkalmazás. A program bármilyen böngészőprogrammal használható, de előfordulhat, hogy – a böngészőprogramok specialitásai miatt – néhány oldal nem megfelelően jelenik meg. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy próbálja meg a program használatát másik böngészővel.

A szoftverben minden felhasználót a felhasználóneve és jelszava azonosít. 

Tanulói belépéshez használja felhasználónévnek a tanuló 11 jegyű, 7-essel kezdődő oktatási azonosítóját, jelszónak a pedig a születési dátumát, kötőjelekkel elválasztva, pl.: 2012-09-06

Belépés a Kossuth Tagintézmény rendszerébe (általános iskola és gimnázium): KRÉTA

Belépés az Illéssy Tagintézmény rendszerébe: KRÉTA

 

A böngészőprogramok alkalmasak arra, hogy felhasználónevét és jelszavát eltárolják a későbbi bejelentkezés egyszerűsítése céljából. A jelszavakban nem javasoljuk az ékezetes karakterek használatát.

A KRÉTA rendszer – biztonsági okokból – egy előre meghatározott tétlenségi időszak után automatikusan kilépteti a felhasználót. A képernyő jobb felső részében láthatja mindig, hogy mennyi idő van hátra az automatikus kijelentkezésig.

A szülő megnézheti a gyermeke naprakész tanulmányi eredményeit (évközi-, félévi és év végi jegyek, tanulmányi átlagok, stb.), hiányzásait, egyéb értékeléseit (magatartás, szorgalom, dicséretek és figyelmeztetések, stb.).

A szülői felületre lépve azonnal látható, hogy a gyermeke az adott napon kapott-e valamely tantárgyból érdemjegyet, vagy került-e beírásra hiányzás vagy késés. Lehetősége van tantárgyanként lekérdezni a teljes tanév összes értékelését és bejegyzését. Rendelkezésére állnak a tanulmányi eredményekről, átlagokról készített automatikus és mindig aktuális kimutatások.

 

Gondviselői hozzáférés igénylése

A hozzáférés igényléséhez elsőnek olvassa el a KRÉTA Tudásbázis idevonatkozó tájékoztatóját. KATT

Hozzáférés igénylése belépési azonosítóval NEM rendelkezők számára a Kossuth Tagintézmény rendszeréhez: KRÉTA

Hozzáférés igénylése belépési azonosítóval NEM rendelkezők számára az Illéssy Tagintézmény rendszeréhez: KRÉTA