Üdvözöljük iskolánk weboldalán

1.e - angol nyelv, játékos testmozgás, robotika profilú osztály

Tisztelt Szülők!

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Iskolánkban a tanításra hivatásként tekintünk. Alsó tagozatos tanítóink magas színvonalú képzettséggel és nem túlzás azt mondani, hogy pótanyukaként állnak a kisdiákok mellett. Hiszünk abban, hogy minden, amit teszünk, ahogyan tanítunk, ahogyan a kisgyermekekhez fordulunk, az a gyermek érdekeit szolgálja. Mindez pedig odavezet, hogy munkánk eredménye egy kiegyensúlyozott, mosolygó gyermek.

Iskolánk két első osztályt indít a 2023/24-es tanévben.

Az 1.e osztály leendő osztályfőnöke: Törőcsikné Finta Mónika

A leendő 1.e - angol nyelv, játékos testmozgás, robotika profilú osztály

 

 

"A nevem Törőcsikné Finta Mónika. Pályámat 1993-ban kezdtem Kenderesen, és immár 7. éve dolgozom a Kossuth-iskolában. Elsős tanítóként szép feladat az iskolába lépő kisgyermek tudásvágyát, lelkesedését megőrizni, a tanulást sok-sok játékkal élménnyé varázsolni. Mivel a hétköznapok nagy részét az iskolában töltik a tanulók, ezért számomra mindig fontos volt, hogy apró-cseprő dolgaikkal bizalommal forduljanak hozzám, problémáik , örömeik megértő fülekre találjanak, hiszen ha a gyermek jól érzi magát, biztonságban van, akkor az eredményes teljesítményben mutatkozik meg. Meggyőződésem, hogy jól tanulni csak egy jó közösségben lehet. Ha a gyermek szívesen jön az iskolába, ott a tanulással sem lesz gond. Nyugodt, szeretettel teli, egymásra odafigyelő osztálylégkört szoktam kialakítani, amelyben fejlődik a gyerekek önbizalma, tudása. Fontos, hogy minden kis tanulóm felfedezze magában az igazi értékeket, barátokat szerezzen. Segítem diákjaimat, hogy a tananyagot saját tempójukban haladva tudják elsajátítani, érjék el a kitűzött célokat. Sok-sok türelemmel sikerélményhez juttatom őket, hogy ezáltal is megismerjék értékeiket.

Hiszek a dicséret és a jutalmazás pozitív erejében. Munkám során arra törekszem, hogy a szülők is bizalommal forduljanak hozzám, hiszen a gyermekek fejlődését legjobban a mi együttműködésünk segíti.

Szeretettel és örömmel várom az osztályomba a leendő elsős kisgyermekeket!"

Törőcsikné Finta Mónika