Üdvözöljük iskolánk weboldalán

„Baptista Inklúziós Akadémia”

„Baptista Inklúziós Akadémia”

 

Továbbképzésen vettünk részt Budapesten, 2015. augusztus 24- 28.-i héten.

 

Az akadémiai hét mottója volt: „Teljesen normális, hogy különbözőek vagyunk…”

Köszönet és hála a szervező- vendéglátó Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola munkatársainak, tanulóinak! Szívélyes vendéglátást, gondoskodó figyelmességet tapasztalhattunk. Délelőttönként gondolatébresztő, tartalmas, sokszínű előadások folytak. A délutánokon választhattunk az ezekhez kapcsolódó bemutatók, gyakorlatok, eszközkészítő műhelymunka közül.

Jó hangulatú, befogadó légkörben, nagy békességben folytak a napok. Sokat nevettünk, játszottunk is. Gyakran vetődött fel bennem: Jé! –feledésbe merülő tudásra, vagy gyakorlatra ráismerve. Hűha!- új ismeret, vagy másképp értelmezett dolgok hallatán. Ez az, aha!- amikor megerősítettek benne, hogy jól gondolom, csinálom.

Gyarapodtunk, erősödtünk, barátságokat kötöttünk. Megerősítette hitünket és reményünket, hogy mindig lehet és kell fejlődni, változni, változtatni. A befogadás minden tekintetben természetes.

 

Lelki tarisznyámba bekerült e hét, mert hiszem, hogy szellemisége mindnyájunknak iránymutató lehet, nem csak az ott résztvevők számára.

 

Nagy Anikó