Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Gólyafióka tábor a Kossuthban

Gólyafióka tábor a Kossuthban

2020. 08. 25-27.

 

Iskolánk az idén is megszervezte az első osztályba induló kisdiákok Gólyafióka táborát. A reggeli gyülekező után a szabályok ismertetésére és az épület bemutatására került sor. Ezután egy nyakbavaló, névvel ellátott kártyát kaptak a gyermekek, amelyet a tábor ideje alatt hordhatnak. Az első napi programban az ismerkedés után a zenéé lett a főszerep. Először Kerekes Petra táncpedagógus mozgatta meg a gyerekeket a modern tánc néhány lépésének segítségével, majd Vadas Ilona tanítónő vezetésével ritmusjátékot játszottak és népi énekeket énekeltek a gyermekek. A fáradalmakat egy jó mese mellett pihenték ki a kicsik. A nap programjának részeként egy közös verstanulásra is sor került.

A 2. nap zenés reggeli tornával indult a kicsik részvételével. A megérdemelt tízórai után Szécsi Tímea tanítónő angol nyelvi foglalkozást tartott, ahol a gyerekek a színekkel, gyümölcsökkel és néhány angol nyelvű énekkel ismerkedtek és megtanultak angol nyelven bemutatkozni.  Ezután a szabadban ügyességi játékok következtek. Pihenésként ismét a meséé volt a főszerep. A kiskakas gyémántfélkrajcárja c. mesét játszották el a gólyafióka tábor táborosai.

A 3. nap ismét mozgással indult a táborban. Az idő az  ügyességi játékoké és a tréfás feladatoké volt. Igazi gyereknap. Volt lufi fújó verseny, tésztafűző játék, wc papír gurigából toronyépítés, szörpivó bajnokság, aszfalt rajz és … Beszéljenek helyettem a képek.

Kedves Szülők!

Örömmel vettük visszajelzéseiket. Köszönjük a bizalmat, amivel megtisztelték Kriszti és Anett nénit.

Kedves Kollégáim!

Ezúton is köszönöm szépen a szervezést, a tábor lebonyolítását és a sok vidám percet, amit a gyerekeknek szereztetek. A mosolygó gyermek arcocskák mindent elárulnak a három napos táborról.

Kedves Gyerekek! Iskolánk első osztályos tanulói!

Öröm volt benneteket együtt látni, Jó volt köztetek. Kívánom, hogy iskolás éveitek alatt is legyetek vidámak. A tanulásban szorgalmasok és kitartók.

Találkozunk szeptember 1-jén és elkezdjük a közös munkát.

Hálás köszönet mindenkinek, aki a Gólyafióka tábor sikeres lebonyolításában részt vállalt és annak valamelyik napját színesebbé tette a gyermekek számára!

 

Földesné Keresztes Mariann igh.

GALÉRIA