Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Modern tánc kategóriában Kossuthos sikerek

Iskolánk néhány tanulója a Dalma Dance Club SE. szervezésében részt vett a „Karácsony Kupa” elnevezésű online táncversenyen. A 4 kategóriában induló gyerekek dobogós helyezést értek el. A versenyen való részvétel izgalmasra sikerült. Minden csoport videó felvételt készített, majd határidőre elküldte. December 31.-én a Dalma Dance Club hivatalos facebook oldalán kezdődött az online élő eredményhirdetés, melyet izgalommal vártak a résztvevők. A jutalom a dobogós helyen végzetteknek egy érem volt, a többi résztvevő online oklevéllel vagy emléklappal lett gazdagabb.

            Iskolánk két osztálya is megmérette tudását, akik tanórai kereteken belül és kívül is ismerkednek ezzel a stílussal. A 6.b tanulói a dobogó 2.helyén végzett, míg a 7.c az első helyet zsebelte be.

6.b osztály résztvevői: Borók Anikó, Budai Adrienn Teréz, Csukás Vanessza Fanni, Dávid Jázmin, Fehér Kristóf, Háló Zsuzsanna, Háló Fruzsina, Katona Virág, Monoki Dóra, Németh Jázmin Andrea, Orbán Barbara Andrea, Siklósi Viktória Lara, Tóth Krisztián Sándor

7.c osztály résztvevői: Borók Enikő, Csíki Zsófia, Deres Gréta, Háhn Hanna, Kása Luca, Nagy Imre Levente, Ökrösy Máté Bendegúz, Pocsai Jázmin, Ratkai Rita, Slabéczi Levente, Szabó György Attila, Szidey Richárd, Tajsz Lili, Tóth Áron Kristóf, Tóth Izabella Klaudia, Végh Hanna 

            A DDC kisújszállási tagozatának tagjai is részt vettek a megmérettetésen. A felsős csoport és az alsós csoport is a 2.helyezést kapta a szigorú zsűritől.

A kisújszállási tagozat versenyzői: Péter Anna, Háló Zsuzsanna, Háló Fruzsina, Csukás Vanessza Fanni, Stumpf Anna, Csepregi Dorina, Szabó Janka Erzsébet, Bacsó Anna, Kása Tímea, Oláh Dorina Izabella

            Gimnáziumunk tanulója, Szabó Mónika a DDC berekfürdői tagozatának az oszlopos tagja. Ők több kategóriában indultak és szintén a dobogón végeztek: 1. hely és kettő 2. helyezést zsebeltek be.

            A kenderesi tagozat tagjai is részt vettek a megmérettetésen: Cs. Kis Zsófia Panna és Szabó Tamara Zuzsa az első helyen végeztek, Jámbor Bence Roland pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel, a zsűri különdíját is magáénak tudva.

            Szorgalom, odafigyelés, fegyelem és jókedv jellemezte a felkészülési időszakot minden résztvevőnél. 

A kisújszállási és berekfürdői csoportok felkészítője Kerekes Petra, míg a kenderesi táncosok felkészítője Kovács Barbara és Jámbor Imre volt.

A Nagykun Baptista Oktatási Központ Kossuth Tagintézménye szívből gratulál a versenyzők helyezéseihez és további sikereket kívánunk!

 Kerekes Petra

DDC Manager/Fő edző

GALÉRIA