Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Országos Mini Kupa Röplabda verseny 4. helyezés

 

Mester János, Csipes Nándor, Bikki Kevin, Kálmán Éva, Bobvos Krisztián ( balról jobbra )

 

Országos Mini Kupa Röplabda verseny 4. helyezés

VIP életérzés piciben

 

A 2016/17 -es tanév a meglepetések éve volt. Új osztállyal ismerkedhettem meg a 4.b-vel már az a tény, hogy a kisiskolában leszek izgatottá tett.

Úgy gondoltam lépésről-lépésre haladva feltérképezem a lehetőségeket. Egy éven keresztül csak emailben tájékozódtam a röplabda szövetség által megrendezett versenysorozatokról, így vártam a már hogyan válik az álom valósággá. Lesz egy röplabda csapatom. Döbbenetesnek tűnt az ölembe hullott egy olyan osztály, akik rendelkeznek minden képességgel, hogy elhivatott versenyzők lehessenek.  Jó struktúra "wizard" szerű haladás, egzakt feltételek, minden adott volt. Ami fontos volt, hogy garantálni kell a gyerekek részére a folyamatos és jól felépített versenyeztetést. Így november 26-ával Székesfehérváron megkezdődött az erőpróba. A dunántúlon nagyon népszerű röplabda lehetővé tette, hogy több helyen megrendezzék a Vollé!-2020 Röpsuli programot több kategóriában is, mi a szupermini ( 3:3 elleni játék ) kategóriában indultunk el. Székesfehérváron és Szombathelyen 4. helyezést értünk el, de annyit fejlődtek a fantasztikus, gaggel tarkított mérkőzések során, hogy Kunhegyesen 1. helyezést értek el.

Ezután mindig a dobogó valamelyik fokán álltunk. Szolnok egy B.U.É.K.upára is meghívott bennünket, hiszen a fellegvára lett a röplabdának is. Itt 3. helyezést értünk el. A versenysorozat utolsó állomása előtt Nyíregyházán is már két csapattal indultunk, mert több gyermek is kedvet kapott ehhez az egyszerű és mégis elképesztő játékhoz. Itt mindkét csapatom 1. helyezést ért el. Jött az Országos Mini Kupa május 13-án. Egy csapattal neveztem, amit köszönök az iskolának, hiszen nevezési díjjat kellet fizetni és Budapestre elutazni. Szegeddel, Szolnokkal kezdtük a játékot, de amikor Kaposvár ellen győztünk, innentől kezdve megállíthatatlanok lettek. A szerencse is velünk volt és a fiúk kitartása, hiszen 7 órán át zajlott az esemény, ahol előkelő helyen végeztünk, 4. helyezést értünk el.

Kik voltak ezek a gyermekek a 4.b-ből?

Bobvos Krisztián

Háló Attila Rudolf

Csipes Nándor

Mester János

Bikki Kevin

( azok, akik bár itt nem, de máshol versenyeztek Éliás Mirella Ibolya, Szabó Bence Dominik, Ferenczi Márk ).

Gratulálok nekik és további sok sikert kívánok a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola testnevelő tanára Kálmán Éva.

 

 

 

 

 

          

 

 

 

 

 

GALÉRIA