Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Akkreditált kiváló tehetségpont

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy iskolánk, a 2019. március 8-án a MATEHETSZ-től érkezett értesítés alapján, 3 éven át büszkén viselheti az AKKREDITÁLT KIVÁLÓ TEHETSÉGPONT címet.

A levél a következő értékelést tartalmazza:

„Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy a NABOK Kossuth Lajos Általános Iskola és Kollégium Tagintézmény tehetségpont a 2018/19 évi akkreditációs folyamatban való részvétele eredményeként helyi hatókörű, Akkreditált kiváló tehetségpont címet nyerte el! Gratulálunk a szép sikerhez!

Az akkreditációban közreműködött szakértők a következő szöveges értékelést készítették a folyamat során szerzett online és személyes tapasztalataik alapján:

Magas szintű, elkötelezett munkát végeznek. A személyi ellátás megoldott. Továbbképzési aktivitásuk is jelzi a téma iránti elkötelezettségüket. Két területen három csoport munkáját mutatták be, de ezen túl, több csoportot is vezetnek. Mind az azonosítási, beválogatási, mind a programok, a hatásvizsgálat kimagaslóan kidolgozott. A program során a személyiségfejlesztésre, közösségépítő és lazító programokra is figyelnek. A programok a Baptista Tehetségsegítő Tanács pályázataiból, valamint saját erőből valósulnak meg. A tehetségműhelyben végzett munka során jó gyakorlat, reflexió és előadás készül, amely egy kiadványban jelenik meg. Megvalósul a hálózati tudásmegosztás. Tanácsadási munkájuk kimagasló. Rengeteg programot szerveznek, illetve programokon vesznek részt, melyeket a Baptista Szeretetszolgálaton kívül több helyi vállalkozás is támogat. Gazdag kapcsolati rendszerrel rendelkeznek. Szorosan együttműködnek a baptista fenntartású intézményekkel. Ennek keretében több alkalommal helyszínt és előadókat biztosítottak a közös műhelymunkának, konferenciáknak, jó gyakorlati bemutatóknak. Javasoljuk az Akkreditált Kiváló Tehetségpont cím elnyerését.

2019. 03. 07.

 

Székely Zsuzsánna és Gajda Attila

a Matehetsz akkreditációs szakértője „

GALÉRIA