Üdvözöljük iskolánk weboldalán

KÖSZÖNET

„ meg kell tanulnod kényelmesen kezelni a bizonytalanságot, és folyamatosan változtatni.” /John C. Maxwell/


Kedves Tanítónénik, akik a Nagykun Baptista Oktatási Központ Kossuth Tagintézményének alsó tagozatos pedagógusai vagytok!

Hálás köszönetem azért a helytállásért, amit a megváltozott körülmények között végeztetek és végeztek mind a mai napig kis tanítványaitokért. Köszönetet mondok, mert az áldozatos munka mellett, ami napi 10-12 órára a számítógép elé köt benneteket, még van időtök a gyerekeket ösztönözni, a tananyagot differenciálni, a szülőket biztatni, segíteni.

Kedves Szülők!

Tisztelettel köszönöm meg az Önök segítségét és odaadását is, amit gyermekeik érdekében naponta megtesznek. A helyzet, amibe most került a világ, új kihívásokat támaszt gyermeknek, felnőttnek egyaránt. Köszönöm a türelmet, a kedves üzeneteket, a gyerekekről készült fotókat, videókat, amiket eljuttattak hozzánk. Nem utolsó sorban pedig köszönöm azt, hogy egy szívvel és lélekkel dolgoznak össze az iskolánkkal, munkatársaimmal, ezzel is segítve gyermekeik előmenetelét.

Kedves kis Diákjaink, Gyerekek!

Jelzést kaptam a tanító néniktől, hogy nagyon hiányzik nektek az iskola, a barátok, a vidám tanórák, a közösség, a móka és a kacagás. Köszönöm szépen a megoldott házi feladatokat, a szorgalmi munkákat, a tartalmas imádságokat, a sok szép rajzot, amit tőletek kaptunk. Arra kérlek benneteket, hogy a legjobb tudásotok és szorgalmatok szerint tegyétek iskolai kötelességeteket! Tanuljatok, okosodjatok!

Mindenkinek kívánok jó egészséget, erőt, kitartást az előttünk lévő kihívásokhoz!                          

Szeretettel:

Földesné Keresztes Mariann igazgatóhelyettes