Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szülői tájékoztató a digitális, tantermen kívüli oktatásról.

Tisztelt Szülők!

 
Először is szeretnénk elnézést kérni önöktől, ha úgy érzik, hiányos a tájékoztatás. A bejelentés követően több intézkedést tettünk, hogy megfelelően felkészüljünk a bevezetésre kerülő digitális oktatásra.
Ennek megfelelően döntöttünk a CLASSROOM rendszer mellett, amely mindenki számára korlátozás nélkül és ingyenesen elérhető. Ezért kérjük, hogy aki még nem rendelkezik gmail.com-os e-mail címmel, az hozzon létre és juttassa el az osztályfőnökének! Erre azért van szükség, hogy a tanulókat regisztrálni tudjuk a Classroom rendszerbe.

Tudjuk milyen nagy plusz teher kerül Önökre a most induló digitális oktatás miatt. Nem így szokott működni az iskola, de talán ez jobban összekovácsol bennünket, jobb és hatásosabb együttműködésre leszünk képesek.
 
Az elkövetkező időben -amennyire tudjuk- a gyermekeket a határozatok keretei közt felkészítjük a tananyag elsajátítására, de mindezek mellett szükségünk van az önök közreműködésére is. Nem csak egyszer, hanem folyamatosan, amíg ez a rendszer fennáll és utána is!
 
A kidolgozott tanítási és tanulási módszer mellett szükség van a gyerekek felügyeletére, a tanulmányaik és a tanulásuk SZIGORÚ ellenőrzésére!
Kérjük Önöket, ezt a mindennapi elfoglaltságaik és munkájuk mellett az eddigi lehetőségekhez mérten is kiemelten kezeljék!
 
Sajnos személyes konzultációra a hatályban lévő rendeletek nem adnak lehetőséget, de a digitális tanrendet betartva, mindennap lehetőségük lesz a gyerekeknek a tanáraikkal konzultálni a digitális tantermek felületén. Viszont a tanári kapcsolattartás mellett a gyerekeknek nagy szükségük lesz a szülői segítségre. Nem csak a tananyag elmagyarázásában, de a fegyelmezett "iskolába járás", a tanórákon való részvétel elengedhetetlen feltétele az új rendszer működőképességének. 
 
Minden új információt igyekszünk a lehető leghamarabb közzétenni. Kérjük kövessék figyelemmel az intézmény honlapját, facebook oldalát és a Kréta rendszert!
 
Segítségüket és együttműködésüket köszönjük!