Üdvözöljük iskolánk weboldalán

8 hónap után ismét versenyen

A járványügyi helyzet miatt sorra maradtak el a rendezvények így a táncversenyek is.  A gyermekek ez idő alatt sem voltak tétlenek tanáraikkal. Online foglalkozás keretein belül bővítették tudásukat. Amint a lehetőség engedte újra személyes órákon vettek részt.

Szeptemberben a szabályok betartásának megfelelően indult a Dalma Dance Club Sportegyesület oktatása is a településeken. A jókedvű órák során készültek fel a tanév idei első versenyére a diákok, melynek Szarvas városa adott otthont.

8 hónap kihagyás után a gyermekek, szülők és a felkészítő tanárok izgalommal várták 2020. október 18.-át. Izgalmas versenynek néztünk elébe, hiszen ez más volt miatt a többi. De legalább volt! Mosoly, gyomorideg, lelkes szurkolás, boldogság, gyönyörű fellépő ruhák, együttműködő szülői közösség és mosolygó gyermekek jellemezték ezt a csodás napot.

A kisújszállási tagozat 1 arany és 2 ezüst minősítéssel tért haza. Csapat tagjai: Berta Flóra Anikó, Szabó Janka, Oláh Dorina Izabella, Tóth Zoé, Bacsó Anna Kása Tímea.

A NABOK Kossuth Tagintézmény tanulói: Szabó Janka, Oláh Dorina Izabella, Bacsó Anna és Kása Tímea. Iskolánk nevelőtestülete ezúton is gratulál a gyerekek eredményéhez és további sok sikert és kitartást kíván!

Felkészítő tanár: Kerekes Petra

 

A kenderesi tagozat néhány tagja is részt vett a versenyen, akik egy arany minősítést kaptak a szigorú zsűritől. Csapat tagjai: Szabó Tamara, Gyetvai Vanda, Balla Patrícia, Simon Krisztina, Cs. Kiss Zsófia, Veres Emese, Szarvas Anna

Felkészítő tanár: Kovács Barbara

Jámbor Bence Roland hiphop free style kategóriában arany minősítést kapott.

A NABOK Kossuth Tagintézmény tanulója: Jámbor Bence Roland

Iskolánk nevelőtestülete ezúton is gratulál Bence eredményéhez és további sok sikert és kitartást kíván!

 

Felkészítő tanár: Jámbor Imre

GALÉRIA