Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Akikre büszkék lehetünk – Blue Bells Mazsorett Csoport

Az elmúlt pandémiás időszak ellenére 15 hónap kihagyás után újra versenyezhettek a mazsorettes lányok is. Elkészültek az új koreográfiák, az új fellépőruhák, színpadra léphettek fesztiválokon, falunapokon, szabadtéri rendezvényeken.

Mindannyiunk számára nagy öröm volt élőben versenyezni, valódi versenyeken, valódi szakmai zsűri előtt megmérettetni magunkat.

A Blue Bells Csoport tagja a Magyar Látványtánc Sportszövetségnek, így május 30-án részt vettek az általuk szervezett budapesti magyar bajnokságon. A három koreográfia két első és egy második helyet kapott, így a csoport tovább jutott a magyar bajnokság következő fordulójára, melyet Balatonfüreden rendeztek. Ott mindhárom koreográfia első helyen végzett, aranyérmes lett, illetve az egyik tánc szakmai különdíjat is kapott, így októberben ott lehetnek a Látványtáncok Európa Bajnokságán, melyre a felkészülést már megkezdték.

IX. Abigél Országos Minősítő Táncfesztiválon Újfehértón, négy tánccal neveztek, melyről két arany és két ezüst minősítéssel tértek haza.

Július 3-án a Szolnok Open Országos Mazsorett Versenyen két arany egy ezüst és egy bronz csoportteljesítménnyel szerepeltek.

A lányok versenyeken nyújtott teljesítménye kiemelkedő, szorgalmuk és kitartásuk példaértékű. Fegyelmezettségük, színpadi viselkedésük, külső megjelenésük mindannyiónkat büszkeséggel tölt el.

Amennyiben a járványhelyzet megengedi töretlen lelkesedéssel folytatják tevékenyégünket, szeptemberben és októberben újabb versenyek várnak rájuk, és fellépésekben sincs hiány az elkövetkezendő két hónapban.

A lányok idén szeptembertől heti négy órában vesznek részt a próbákon, és szorgalmasan készülnek az újabb kihívásokra.

A csoport tagjai: Mózsik Dóra, Monoki Dóra 7.b, Mikola Dóra, Tóth Fruzsina, Szokai Tímea, Somogyi Janka, Kása Luca 8.c, Kása Nóra, Szalai Boglárka.

Szabó Lászlóné táncoktató

GALÉRIA