Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kimagasló sikerek a „Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2023 Budapest” országos döntőjében

2023. március 8-án a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnáziumban került megrendezésre a „Magyar Ifjúsági Robot Kupa 2023 Budapest”, amely egyben az European RoboCup Junior 2023 (Horvátország) Európa-bajnokság, valamint a RoboCup Junior 2023 (Franciaország) világbajnokság kvalifikációs versenye is.

Iskolánkat képviselte Szél Nikolett versenyzőnk, aki 13 éves kora ellenére már egy U19-es EB 3. helyezéssel rendelkezik. Az idei évben új belépő csapattársával, Bagi Péterrel indulva a Rescue Maze Entry kategória első helyezésével kvalifikálták csapatukat az EURCJ2023 Európa- bajnokságra.

Gimnáziumi tanulónk, Cs. Kiss Zsófia csapattársával, Szilágyi Jázminnal indult a Rescue Line haladó kategóriában, ahol a lányok magabiztos teljesítménnyel, hibátlan futammal, a 8 perces szintidőből 4:45-et felhasználva rendkívül gyorsan és pontosan teljesítették a kihívást, mellyel jogot szereztek, hogy Magyarországot képviseljék az RCJ2023 világ- és EURCJ2023 Európa-bajnokságon.

Felkészítő tanáruk: Abán Csaba.

Az alsó tagozatos kisdiákjaink is képviselték iskolánkat,  Parragh Hunor és Vinczer Olivér 2.e osztályos tanulók kategóriájukban a 2. helyezést szerezték meg.

Felkészítő tanáruk: Csányiné Szabó Annamária és Boda János

Eredményükhöz gratulálunk, és további szép sikereket kívánunk az Európa- és világbajnokságon is!

GALÉRIA