Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Mazsorett bajnokok

A Blue Bells és a DreamTeam Mazsorett Csoport az elmúlt néhány hétben újabb oklevelekkel, érmekkel és kupákkal szaporították gyűjteményüket.

A kétszeres magyar bajnoki cím után, a Látványtáncok Európa Bajnoksága volt a következő állomás. Október 23-án Balatonfüreden a csoport mindkét tánca I. helyezést ért el.

Rengeteg munka, idő és energia van ezekben a szép eredményekben, legyünk büszkék a lányokra, ha másért nem azért, mert mégiscsak az európa bajnokságig táncolták magukat.

November 13-án az Év Tánca Nemzetközi Minősítő és Díjkiosztó Táncfesztiválon születettek csodaszép eredmények.

A Blue Bells csoport egy ezüst és egy kiemelt arany minősítést szerzett, míg a Dream Team egy ezüst, egy arany és egy kiemelt arany minősítést kapott. Új táncuk elnyerte a legjobb koreográfia díját, és az Év Tánca kupát is.

Mindkét versenyen kategóriájukban 100 körüli nevezés érkezett az ország minden pontjáról. Megtiszteltetés volt számukra olyan csapatokkal versenyezni, akiket eddig csak videon láthattak.

Gratulálunk: Monoki Dóra, Kása Luca, Német Jázmin, Mózsik Dóra, Kása Nóra, Mikola Dóra, Somogyi Janka, Szokai Tímea, Tóth Fruzsina.

GALÉRIA